Centrum Wassenaar

Rooijakkers exploitatie B.V. exploiteert twee tankstations die een begrip zijn in Wassenaar. Vandaag de dag zijn dit twee uiterst moderne tankstations die van alle faciliteiten zijn voorzien die u mag verwachten van een tankstation. Beide stations zijn 24 uur per dag zelf te bedienen.

24-uurs tankstation

Hofcampweg 81-83

Bij dit semi-onbemand tankstation kunt u met uw pinpas 24 uur per dag met een hoge korting benzine, diesel, benzine premium, diesel premium en petroleum tanken. Daarnaast is de shop van maandag tot en met zaterdag geopend tussen 10 uur en 18 uur. In onze shop vindt u naast de gebruikelijke artikelen ook prodructen zoals haardhout, Propaangas en houtskool voor uw barbecue!

Voor het netjes houden van uw auto bent u ook hier aan het juiste adres. Dit station beschikt namelijk over een moderne wasstraat met grote keuze uit verschillende wasprogramma’s met RAIN-X. Op het achter terrein beschikt het station over 3 wasboxen met stofzuigers en mattenkloppers.

Service tankstation

Hofcampweg 258

Aan de andere kant van de weg bevindt zich een bemand tankstation waar u dezelfde brandstoffen zelf kunt tanken. Dit station is dagelijks geopend van 7 uur tot 21 uur en op zondag van 8 uur tot 21 uur. Dit station beschikt over een grote shop met een groot assortiment artikelen zoals snoep, sigaretten, telefoonkaarten, frisdranken, autotoebehoren, houtskool voor uw barbecue, openhaardhout, tijdschriften, bloemen, gasflessen enz.

Ook dit station beschikt over een moderne veilige wasstraat met een grote keuze uit verschillende wasprogramma’s en wasboxen. Dit station beschikt tevens over een wasbox met stofzuigers en mattenkloppers.

Wij verwelkomen u graag eens bij één van deze tankstations.

Hofcampweg 81-83 Wassenaar